On täälläkin pik.kukomero puolillaan.

Keskeneräistä.

 

 

Kuvassa alkuasetelma. On ne kuitenkin jo leikeltynä, muttei huoliteltuna ja ommeltuna. Sohvatyynyn päällisiksi.

 

 

Sentään jo kuusi kerrosta valmiina. Sammaleenvihreän korin virkkaus odottaa kesää ja mökkilaituria. Kude on leikattu Anne Linnonmaan (oho ja anteeksi) liehuhelmaisesta neuleesta, joka jäi niin vain pitämättä. Kirppisostos. Kuteesta karisee trikoohippuja, jotka saavat sitten leikkiä villisti kesätuulessa. 

 

 

Syksyllä kirppikseltä löytynyt karvakauheajakkara. Ei mahtunut kaappiin. Turkis ja vaahtomuovi on revitty jo pois ja tällä hetkellä paljaan istuinlevyn päällä on tarjotin, jonka päällä on kirjottu perintöliina, jonka päällä on kirjovehka, joka kuulostaa oikeansorttiselta huonekasvilta, jota unohdan hoitaa, kasvattaa ja kastella. Tulee siitä vielä tuoli.

 

 

 

Viime syksyn mosaiikkikurssin kokeilu: postilaatikkokukkienkasteluämpäri. Siis. Metalliämpäri, jossa säilytetään tienvarren postilaatikkotelineeseen istutettujen kesäkukkien kasteluvettä. 1,5 litran limupullot ei toimi, koska pullonkeräilijät vievät mennessään jokaikisen. Niin, siis ämpäri sai mosaiikkipäällysteen, joka pitää vielä saumata. Sen jälkeen on tarkoitus spray-maalata ämpärin sisäpuoli. Ja viedä se postilaatikolle. Kesällä.

 

 

Eikö näytäkin ihan joululaukulta? Laukun päällisen neuleosa on katkaistu valtavan pitkästä kietaisupiposta, joka on kirpputorilta ja huovutettu pesukoneessa.  Pallokankaasta, 80-luvun kirppispaitapuserosta on ommeltu valmiiksi jo kassin vuoriosa, jossa on hauskat sivutaskut. Ne on tehty paitapuseron hihansuista:

 

 

Suljen kaapin oven.