Kävin shoppailemassa. pik.kunaisten oma juttu.

Tai. Voiko sitä kutsua shoppailuksi, jos vain sovitin merihenkistä merkkimekkoa? Ohjevähittäishinta 139 euroa, josta olisi ollut 70 % alennus.

Tai. Voiko sitä kutsua shoppailuksi, jos vain sovitin vaaleaa vintagetakkia? Ovh oli 339 ja oranssi tarranpala viittasi 109 euroon. 

Säästin yhdestä liikkeestä poistuessani jo 140 euroa. Kun en ostanut. Seuraavista liikkeistä ja boutigueista tuli lisää säästöä.

Pitkällä kaavalla ja ihanan ystävän seurassa vietetyn shoppailupäivän päätteeksi ja kotiin saavuttuani kurkkasin rakkaaseen vaatekaappiini. Löysin sieltä haaleaa vaaleaa, päivittäisiä pitovaatteita. Kirpputoreilta ostettu 0,30-2 euron kappalehintaan. pik.kunaisen oma juttu.

Vaaleanbeige Vilan paitapusero:

 

Pellavainen valkoinen paitapusero, muutettu lyhythihaiseksi ja kavennettu:

 

Vaaleanpunainen Zaran samettihame, helmaa hieman lyhennetty .

 

Jackpotin vaaleanpunainen röyhelöpaita, napit vaihdettu:

 

Vaaleanpunaista Tutti Fruttia, pitsiä, ryppyä ja röyhelöä:

 

Kahden ruutukuosin Vero Moda hame:

 

Joskus sitä miettii, että jos vaatteet tulisi ostettua oikeista vaatekaupoista, vaatteiden yhdisteleminen kävisi helposti. Niinkö? Voisi ostaa yhdellä kertaa liikkeissä esillä olevia asukokonaisuuksia. Niinkö? Samalla päätyisi muiden kanssa samaan muottiin. Mutta kun ei. Ei tahdo.

Kirpputorivaatteiden yhdisteleminen ei ole yhtään vaikeaa, kun sitä ei tee vaikeaksi. Vaatii vain asennetta, viitseliäisyyttä ja luovuutta olla omanlainen. Sitä paitsi, tavallisia vaatteita löytyy helposti kirppiksiltä. Sen yllä olevat kuvatkin kertovat. Eikä aina tarvitse olla tavallista.