Kiitos pik.kukutsusta, tapaamisiin!

Voi miten tykkäänkään keksiä ja ideoida viemisiä kylään ja vierailuille. Kerran kesässä tapaamme viettää viiden tuttavaperheen kesken lauantaipäivää mökillä, jonka isäntä täyttää yhä uudestaan 40 + vuotta. Paikka ja menu ovat aina samat, viemisinä aina jotain uutta. Takuuvarmasti noin viikkoa ennen mökkipäivää Me Naiset viestittelemme, että mitäs viedään. No, miten olisi huussin luo vesisäiliö, käsipyyhkeet, saippuaa ja embot kans. Kortiksi tekele, jonka voisi kiinnittää huussin istujalle iloksi. pik.kutyönjako ja Me Naiset ryhtyvät toimeen!

Kävin hakemassa vanhan lasipullon kirpputorilta ja ostin lähikaupasta nestesaippuan. Piipahdin matkalla lahjatavarakauppaan, jossa vilkaisin täytetyn, samantapaisen saippuapullon hinnaksi 22 euroa. Kotona pullonpesu, pullontäyttö ja etiketti pullon kylkeen. Tämän hinta sai pik.kuhymyn huulille.  

Käytin etikettiin vanhan Nimikointikirjan S-kirjainmallin ja taustaksi mainoskuoren ruusuista vuoripaperia. Liimapuikkoa ja kontaktimuovia.

 

 

 

 

Tämänkesäinen tuliaispaketti näytti kokonaisuudessaan sitten tältä:

 

 

ja se päätyy tämän puuceen seinälle:

 

 

jonka maisema on tällainen:

 

 

 

Yhtenä elokuuna vietiin saman porukan toiminnalliseen päivään kirppiskoriin koottu saunasetti, johon tehtiin koivu- ja katajavastat sekä hankittiin saippuateline, käsintehtyjä saippuapaloja, kirpputorilta löytyneet uudet laudeliinat ja saunatuvan oveen sydämellinen piikkiaitakranssi. Kranssi on erään taitavan Me Naisen tekemä.

 

 

Sukulaisperheen uutukaiselle spa-osastolle vietiin pik.kutuliaisina yksinkertaisesti vain korillinen juomia.

 

 

Kiitos kutsusta!