Pidennetyn viikonlopun väri on punainen. Punaisella pik.kumökillä.

Punaisen sydämen kuppi, josta juodaan mökillä ehdottomasti niin aamukahvi kuin päiväkahvikin. Täti oli töissä Arabian tehtaalla ja toi kupit tuliaisina 40 vuotta sitten 1970-luvun alussa. Pohjasta puuttuvat leimat. Malli taitaa olla kuin Teemaa.

 

 

Tässä yksi aamupäivän pik.kukalansaalis. Isompi on tietysti siskolikan 30-senttinen ahven. Ja seuraavaksi suurin on myös siskolikan onkima. Tietysti. Jos tuosta pik.kukaloja erottaa, ovat ne sitten niitä pik.kukaloja. Kyllä niitäkin joukkoon mahtui.

Yhden iloisimman onkireissun pik.kukommellukset jätetään julkaisematta, koska pik.ku ei halua paljastaa, kuinka toisen vavan ongenkoukku jäi kiinni pohjassa olevaan karahkaan samalla kun toisen vavan liian pitkä siima tarttui toisaalle ja kuinka siskolikka lopulta seisoi kivellä ja kuinka kaikesta selvittiin entisten blondien logiikalla. Niinkuin aina. Mutta ei paljasteta enempää, sillä koukku irtosi pohjasta samalla kun pitkä siima saatiin kuriin. Siskolikkakin oli lopulta takaisin veneen kyydissä. Ja mikä parasta, kalat eivät säikkyneet meteliä vaan vati täyttyi uudestaan ja uudestaan, ei pik.kukaloilla vaan mahtavilla ahvenilla, joita paistettiin illalla useita muurinpohjapannullisia. Nam!

Mikäs oli ahveniltaa viettäessä, kun taivas oli sinisen punainen.

 

 

pik.kupuuhasteluna valmistui ainakin yksi villainen istuinalusta. Yhteistyönä siskolikan kanssa.