pik.kupäivittelyä siitä, miten huomaakin saaneensa viisi uutta puseroa yhtäkkiä. pik.kukustannuksin tietysti. Kumoan samalla ajatuksen siitä, että mitä etsii, ei sitä tietenkään löydä. Eilinen kirppiskäynti on hyvä esimerkki siitä. 

Oli mukamas olevinaan tiukka aikataulu, mutta päätin pyörähtää Fidassa. Olin päättänyt keskittyä vain miesten paitarekkiin saadakseni punaisen paidan (ja oikeasti tarvitsisin vain rintataskun) ja toinen artikkeli oli naisten trikoopaidat. Miesten paidan löytyminen ei harmittanut yhtään, kun valikoin hetkessä naisten puseroiden joukosta kuusi sovitettavaa. Nopea pyrähdys sovituskoppiin ja yhtä nopea pyrähdys kassalle. Viisi kassiin, kymppi kassaan ja kiitos!

Olen pik.kutarkka trikoopaitojen suhteen. En osta retkuja enkä jonnin joutavia. Jokaisessa kirppisvaatteessa tulee olla jokin juju tai siihen on yhdistettävissä joku aikaisemmin hankittu vaate. Tällä kertaa mukaan lähti mm. Jackpot, Vila, Nanso.

 

 

Yllä pirteä, turkoosi, pik.kupilkullinen, mukavasti istuva Vila.

Alla 3/4 mittaisella hihalla olevat, merihenkiset tummansininen Nanso ja valkoinen Jackpot.

 

 

Viikko sitten löytyi kotimaista Finn-Kareliaa, siniraitaa valkoisella pohjalla. Lyhensin hameen sopivaksi pik.kumerimiesasuun. Lisäsin sinisestä miesten paidasta taskun ja siihen kaksi isoa nappia, jotka olin ottanut talteen kirppispaidasta. Se paita tuli ostettua vain nappien tähden.

Hame ennen

Ja jälkeen

 

Purjeet ylös ja tuuleen!